Gezellig bijpraten én meedenken over onze identiteit

Alle werkgroepen | Alle harten 

Het werd weer eens tijd om als Toekomst van Schaijk bij elkaar te komen en lekker bij te kletsen. Eind januari namen we dan ook de balans op van al onze inspanningen in De Potter. De Merkentafel sloot aan en stond in het laatste deel van de avond stil bij onze identiteit.   

Alle groepen van de Toekomst van Schaijk waren er bij: van Jeugd, Stille armoede, Buitengebied, Openingsevent, Communicatie, VIS-route, Third Place, Zonnepanelen en de initiatiefgroep zelf. Er was geen microfoon en de achtergrond was rumoerig, dus de omstandigheden stelde de bijeenkomst flink op de proef, maar gelukkig zette iedereen die er was zijn beste beentje voor. 

Allereerst vertelde iedere groep over welke werk er allemaal al is verricht en ook wat er nog gaat komen. Daarna stonden we stil bij een geldkwestie én liet De Merkentafel ons nadenken over onze eigen identiteit via een digitale quiz en het omcirkelen van karaktereigenschappen die we bij Schaijk vonden passen. Ook blikten we terug op de resultaten van de enquête die maar liefst 300 keer is ingevuld. Iedereen die hem heeft ingevuld en/of gedeeld, dank!  

Wil je meer informatie over de avond of over de resultaten van de enquête? Neem dan contact op met Inge Reijnen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). De presentatie kun je hier terugkijken