Standaardomschrijving Toekomst van Schaijk beschikbaar

Werkgroep Communicatie | Alle harten 

Werkgroep de VIS-Route vroeg aan de Werkgroep Communicatie om een standaardomschrijving van de Toekomst van Schaijk, zodat zij deze kunnen gebruiken als ze bijvoorbeeld de pers benaderen. Werkgroep Communicatie ging aan de slag en ontwierp een tekst. 

De omschrijving vind je hieronder en is voor alle werkgroepen te gebruiken. Neem het dus vooral over. Aan het eind van dit jaar willen we namelijk dat alle Schaijkse huishoudens op z’n minst van onze beweging hebben gehoord! De tekst is ook terug te vinden op onze website.

Over beweging ‘De Toekomst van Schaijk’
De Toekomst van Schaijk zag in september 2017 het levenslicht en is een beweging van, voor en door de inwoners van Schaijk. We zetten ons belangeloos in voor ons dorp, omdat het een heerlijke plek is om te leven en we dat ook graag zo willen houden. Voor onszelf en de generaties na ons. 

We willen ons (nog) niet vastleggen in een formele organisatievorm. De harde kern van onze beweging bestaat uit zeven werkgroepen die zelfstandig werken aan hun eigen thema. De communicatiewerkgroep en de initiatiefgroep helpen bij het slaan van bruggen tussen de groepen.

De harde kern bestaat uit ongeveer negentig mensen, maar de flexibele schil is vele malen groter. Iedere inwoner van Schaijk die zijn of haar handen uit de mouwen steekt voor ons dorp, zet zich namelijk in voor de Toekomst van Schaijk. Onze beweging is dus altijd in beweging!