Toekomst van Schaijk staat pagina’s breed in de krant

Werkgroep Initiatiefgroep | Alle harten 

‘Schaijk omarmt de toekomst’ zo kopte het Brabants Dagblad op donderdag 7 februari 2019. Met een artikel van ruim twee pagina’s breed, kreeg Toekomst van Schaijk de onverdeelde aandacht in het regiokatern. Een publicatie om trots op te zijn!

Het Brabants Dagblad geeft De Toekomst van Schaijk de onverdeelde aandacht. Maar liefst vijf projecten staan in de schijnwerpers: de opening van het centrum, de jeugd, het buitengebied, de VIS-route en stille armoede. Ook wordt uitgelegd wat De Toekomst van Schaijk inhoudt.

Het artikel is wederom een goede samenwerking tussen de werkgroepen. De initiatiefgroep verbond het Brabants Dagblad met de contactpersonen van de verschillende werkgroepen, de werkgroep Communicatie gaf tips hoe je een interview het beste kunt ondergaan en de contactpersonen hebben een mooi verhaal  verteld. 

Kortom, iedereen die aan het stuk heeft meegewerkt, bedankt! Wil je het artikel terug lezen? Klik dan op de foto. Wil je tips voor meer media-aandacht voor jouw werkgroep? Neem dan contact op met Inge Reijnen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).