'Beleef Schaijk' zoekt nog helpende handen

Werkgroep Openingsevent | Het bruisend hart

De Toekomst van Schaijk werkt samen hard met Schaijk Een Werelddorp en Stichting Carnaval De Moeslanden om het openingsevent van het nieuwe centrum van Schaijk smoel te geven. Het weekend van 13 en 14 april staat helemaal in het teken van het nieuwe centrum. De organisatie is nog hard op zoek naar vrijwilligers in het weekend zelf, al is het maar voor 2 uurtjes! Geef het door via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

De werkgroep van het openingsevent is een soort zwaan-kleef-aan. Steeds meer mensen zijn aangehaakt en inmiddels is de groep uitgegroeid tot ruim veertig enthousiaste Schaijkenaren. Zij zijn druk bezig met alles te regelen bij de gemeente, de bouwers in het centrum en andere belanghebbenden.

De werkgroep kan altijd nog extra handen gebruiken om er op 13 en 14 april een geweldig openingsfeest van te maken. Geef jezelf op via Yvon en vermeld hierin op welke dagen/tijdstippen je eventueel zou kunnen helpen. Al is het maar 2 uurtjes!